Nieuws

Accountancy in gebarentaal: Alfred Bout

Accountancy in gebarentaal: Alfred Bout

Op zoek naar een accountant of belastingadviseur die uw taal spreekt? Van Harberden Accounts en Belastingadviseurs heeft diverse dove ondernemers als klant. Onze allround assistent-accountant Alfred Bout is u graag van dienst.

Van Harberden Accountants en Belastingadviseurs is een middelgroot accountantskantoor met vestigingen in Veenendaal en Ridderkerk. In meer dan vijfentwintig jaar heeft het bedrijf een behoorlijke dosis kennis en ervaring opgebouwd. Onze accountants worden ondersteund door een jong en ambitieus team dat van aanpakken weet. Zij helpen u graag zoeken naar nieuwe mogelijkheden om uw bedrijf naar een hoger niveau te tillen.

Wij hebben diverse dove ondernemers als klant. Hun zaken worden behartigd door Alfred Bout, die binnen het kantoor actief is als allround assistent-accountant. Alfred heeft medio maart zijn opleiding voor accountant afgerond en mag zich sinds 17 juni jl. AA noemen. Een hele prestatie, die Alfreds karakter en doorzettingsvermogen duidelijk maakt!

Alfred is vanaf zijn geboorte doof en communiceert in gebarentaal. Hij is daarom expert in de financiële ondersteuning van dove en slechthorende relaties. Hij verzorgt voor deze ondernemers fiscale aangiften, de jaarrekening, verleent administratieve ondersteuning en geeft financieel advies. Uw taal is zijn taal.

Van Harberden. Goed bezig.

www.vanhardberden.nl

Meer nieuws

Advertentie

ReactiesNieuwsbrief van Doof.nl

Meld u nu direct aan!

Gezond gehoor

Het eerste tijdschrift in Nederland over geluid, gehoor en gehoorproblemen.

/