Nieuws

Bijeenkomst ouders over Passend Onderwijs

Bijeenkomst ouders over Passend Onderwijs

Stichting Hoormij organiseert met FODOK een ouderavond voor alle ouders met een doof of slechthorend kind of kind met een taalontwikkelingsachterstand (TOS). De bijeenkomst vindt plaats op 30 januari 2018 in Zwolle.

Op dinsdag 30 januari 2018 organiseren Stichting Hoormij en FODOK een bijeenkomst in het gebouw van Kentalis Enkschool in Zwolle. Het thema van de avond is: ‘Kansen en belemmeringen van passend onderwijs.’ Het doel van de avond is om een gelegenheid te bieden om ervaringen uit te wisselen en actuele ontwikkelingen met de ouders te delen.

Presentaties
De avond zal verdeeld worden in twee delen. In het eerste deel worden er presentaties gegeven door een beleidsmedewerker van FODOK en een lid van het managementteam van de Enkschool. Tenslotte delen jongeren van verschillende organisaties hun schoolervaringen. In het tweede delen ouders van TOS-kinderen en dove en slechthorende kinderen hun ervaringen.

Informatie en aanmelden
Datum: dinsdag 30 januari 2018 19:30-21:30 uur
Waar: Kentalis Enkschool, Jan Buschstraat 6 te Zwolle
Kosten: gratis

Meld je aan door een email te sturen naar arend.verschoor@stichtinghoormij.nl en vermeld daarin je naam, adres en telefoonnummer. En vermeld graag de volgende gegevens:

  • de leeftijd en onderwijsplek van jouw kind
  • of jouw kind TOS heeft of doof of slechthorend is
  • en of je gebruik wenst te maken van NGT-tolk, NmG-tolk of schrijftolk.

Kijk voor meer informatie op deze link.

Gerelateerde artikelen

Meer nieuws

Advertentie

ReactiesNieuwsbrief van Doof.nl

Meld u nu direct aan!

Gezond gehoor

Het eerste tijdschrift in Nederland over geluid, gehoor en gehoorproblemen.

/