Nieuws

Grow2Work organiseert Durftevragen-sessie

Grow2Work organiseert Durftevragen-sessie

Heb je een vraag over werk, of juist over solliciteren? Maar weet je niet zo goed hoe je deze vraag moet stellen? En aan wie? Grow2worK organiseert op vrijdag 14 december een Durftevragen-sessie voor werkzoekende én werkende dove en slechthorende jongeren.

Grow2worK is een gezamenlijk project van de landelijke belangenorganisaties van doven en slechthorenden. Voor werkzoekende én werkende slechthorende en dove jongeren organiseert Grow2work een Durftevragen-sessie.

Durftevragen is echt iets voor jou als je:

  • Op persoonlijk of professioneel vlak iets voor elkaar wilt krijgen en wel wat hulp, tips, ideeën of contacten kan gebruiken
  • Het gevoel hebt dat er toch meer mogelijk moet zijn met de kansen die de nieuwe media en de netwerk- en informatiesamenleving ons bieden
  • Een inspiratieboost kan gebruiken, omdat je het zat bent om elke keer geconfronteerd te worden met muren, beren, zwartkijkers, nee-schudders etc.

De Durftevragen-sessie vindt plaats van 11.00 tot 17.00 uur bij Seats2meet Utrecht CS. Deelname is gratis en inclusief lunch. Er is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. Meld je aan door een mailtje te sturen naar info@grow2work.nl.

Wat is Durftevragen? Bekijk het filmpje - met ondertiteling - van bedenkers Nils Roemen en Fanny Koerts. De Durftevragen-sessie zal geleid worden door Fanny.

Meer nieuws

Advertentie

ReactiesNieuwsbrief van Doof.nl

Meld u nu direct aan!

Gezond gehoor

Het eerste tijdschrift in Nederland over geluid, gehoor en gehoorproblemen.

/