Nieuws

Hoor Friesland zoekt dove horecamedewerkers

Hoor Friesland zoekt dove horecamedewerkers

In de Prinsentuin in Leeuwarden komt een zogenaamd Taalpaviljoen. Dit wordt een tijdelijk gebouw (tent) in de vorm van een grote moederrok met daarboven het lijf van twee ineengevlochten moeders die boven het gebouw uitrijzen. Bezoekers van het Taalpaviljoen worden uitgenodigd om buiten hun taal af te leggen. Binnen wordt gezocht naar andere manieren van communicatie en taal. Hier past het idee om de bediening volledig door doven te laten verzorgen heel goed in. 

Het idee is dat het Taalpaviljoen haar deuren opent op 1 april 2018 en dat het open blijft tot 31 oktober 2018. Er wordt koffie, thee, fris en zuivel en licht alcoholisch geschonken.
Dagelijks is er een koude lunch en drie keer in de week is er een licht diner. Drie avonden in de week is er programmering. Incidenteel is er een extra programmering.

Dove horecamedewerkers gezocht voor het Taalpaviljoen
tijdens Culturele Hoofdstad 2018

Op woensdagmiddag 30 augustus 2017 organiseert Hoor Friesland tussen 16.00 en 17.30 uur een informatiebijeenkomst voor belangstellenden. Vooral doven die geïnteresseerd zijn in een tijdelijke baan in de horeca zijn van harte welkom. Je kunt je opgeven via info@hoorfriesland.nl. Zie ook bijgaande uitnodiging.

Hoor Friesland is de onafhankelijke belangenbehartiger in Friesland voor doven en slechthorenden. Hoor Friesland geeft voorlichting en heeft een documentatiecentrum met informatie over alles wat met doofheid en slechthorendheid te maken heeft. Hoor Friesland heeft met name een rol bij het werven, selecteren, trainen en begeleiden van de dove medewerkers in dit project.

Meer nieuws

Advertentie

ReactiesNieuwsbrief van Doof.nl

Meld u nu direct aan!

Gezond gehoor

Het eerste tijdschrift in Nederland over geluid, gehoor en gehoorproblemen.

/