Nieuws

Vacature: Leerkracht LB bij Kentalis Talent

Vacature: Leerkracht LB bij Kentalis Talent

Kentalis is een landelijke organisatie voor mensen een taalontwikkelingsstoornis en mensen die slechthorend, doof of doofblind zijn. Ook als zij meer beperkingen hebben. Wij willen dat iedereen kan meedoen. Daarom bieden we onderzoek, zorg en onderwijs op maat, dicht bij huis en op locaties door heel Nederland. Ook werken we samen met zorg- en onderwijsprofessionals in het binnen- en buitenland.

Werken bij Talent
Kentalis Talent is een excellente school en biedt onderwijs en begeleiding aan kinderen met een auditieve en/of communicatieve beperking in de leeftijd van drie tot twaalf jaar. Voor een aantal kinderen zijn er daarnaast bijkomende hulpvragen op het gebied van leren en/of gedrag en/of motoriek.

Kentalis Talent biedt de leerling en zijn of haar ouders/verzorgers een passend onderwijsarrangement. Bij het samenstellen van het arrangement vormen het ontwikkelingsperspectief en de specifieke onderwijs- (en zorg)behoeften van de leerling het uitgangspunt. Om de onderwijsdoelen te behalen, werken we intensief samen met de ouders/verzorgers van onze leerlingen. Voor meer informatie verwijzen wij u graag naar onze website www.kentalis.nl/talent

Voor Kentalis Talent in Vught zoeken wij een enthousiaste en gebaarvaardige:

Leerkracht LB
voor 0,6 WTF

Een mooie wereld voor onze leerlingen: daar draag jij aan bij!

Wie zijn onze leerlingen?
Onze leerlingen zijn 3 tot 12 jaar en zijn slechthorend of doof.

Wat zijn je werkzaamheden als leerkracht LB ?

Voor onze afdeling doof/slechthorend zijn wij op zoek naar een gebaarvaardige, enthousiastste en gedreven leerkracht. Wij zoeken een leerkracht die kan werken met leerlingen van alle leeftijden. De functie is dit schooljaar voor de midden-/bovenbouw.

Wat verwachten wij van jou?

  • Je bent in het bezit van een PABO-diploma;
  • Je bent vaardig in gebaren(taal);
  • Je bent een ervaren leerkracht met kwaliteiten op het gebied van activerende directe instructie, differentiatie en executief functioneren;
  • Je bent een leerkracht die het maximale uit leerlingen met extra onderwijsbehoefte weet te halen en dit ziet als een uitdaging;
  • Je bent een inspirerende, enthousiaste, leergierige en flexibele collega.

Wat bieden wij?

  • Een arbeidsovereenkomst voor bepaalde tijd m.i.v. zo spoedig mogelijk tot 07-07-2018. Bij goed functioneren en bij een stabiel leerlingenaantal is er uitzicht op verlenging van de functie.
  • Een baan voor 24 uur per week (WTF 0,6). Een andere WTF is bespreekbaar. Vermeld dit in je sollicitatiebrief.

Wat ga je verdienen?
Het salaris is ingedeeld conform de CAO Primair Onderwijs (Schaal LB, minimaal € 2525,- en maximaal € 3826,- bij een volledige werkweek). De overige arbeidsvoorwaarden zijn conform bovengenoemde CAO.

Bijzonderheden
Het opvragen van referenties is onderdeel van onze selectieprocedure. Het aanvragen en overhandigen van een VOG is verplicht als je bij ons komt werken.

Behoor je tot de doelgroep?
Kentalis Talent vraagt kandidaten die doof of slechthorend zijn en een onderwijsbevoegdheid hebben uitdrukkelijk om te solliciteren.

Extra informatie
Wil je meer weten over de inhoud en procedure van deze bijzondere baan? Neem dan contact op met Annet de Klerk, afdelingsdirecteur D/SH via 06 1370 9368. Neem voor algemene informatie contact op met P&O via 073 558 8309 of werkenbijkentalis@kentalis.nl

Ben je geïnteresseerd in deze vacature?
KIjk voor meer informatie over de vacature op: www.kentalis.nl/vacature/leerkracht-lb Solliciteer vóór 22-01-2018.
Let op: je komt dan in een pagina waarbij je eerst akkoord moet aanvinken voor de privacy statement voordat je op verder kunt klikken en het reactieformulier kunt invullen.

Meer nieuws

Advertentie

ReactiesNieuwsbrief van Doof.nl

Meld u nu direct aan!

Gezond gehoor

Het eerste tijdschrift in Nederland over geluid, gehoor en gehoorproblemen.

/